Basar i hele Kirkecentret

  Igen i år var der liv og lystige dage i Kirkecentret den første onsdag og torsdag i november, for det er jo her vi holder BASAR!

  Der blev snurret i tombolaen, langet bamser over disken, spist vafler, smørrebrød og æblekage. Der blev pruttet om priserne i loppemarkedet, købt de første juleengle, og så blev der selvfølgelig hygget og leget i Børneland. Mange har lige siden sidste Basar arbejdet med forberedelser og i "basar-fabrikker" med fremstilling af bamser, engle, dekorationer og meget, meget mere. Der bli'r lagt SÅ meget arbejde i basaren og købt SÅ meget. På dagene summer alle etager af samarbejde og god stemning, så man faktisk bli'r helt afhængig af det. Basar er en del af rigtig manges novemberoplevelser.

  Og det er godt! For nok har vi det sjovt og rart med det frivillige samarbejde, der er i at stable det hele på benene (og pille det ned igen :)) - men det gi'r også et kontant udbytte, som sikrer Kirkecentrets drift det næste år.

  Det var således en meget glad basarleder, Britta Vestergaard, der ved basarens afslutning ku' annoncere, at der iår var solgt for ialt 210.000 kr.

  Bare 158 kr. mere end sidste år :). Lilian, Berit og Else havde fra KFUM og KFUK gjort alle forberedelserne til Børneland, som også i år ud over det hyggelige og dejlige aktivitetsniveau havde et rigtig godt udbytte. TAK til ALLE, der hjalp til og bidrog til årest basar. Du kan se flere billeder fra Børneland

  her

  De støtter os