Bogcaféen lukker

  I 2008 gav Bogcaféen et rigtig dårligt økonomisk resultat, Salget i 2009 er derfor blev fulgt nøje og nu har bestyrelsen valgt at lukke bogudsalget, der har eksisteret i .... ja - hvem ved hvor mange år?

  Det er med beklagelse at Bestyrelsen vælger at lukke Bogcaféen. Både den tidligere husmor, Lisbeth Rasmussen og den nuværende daglige leder af Kirkecentret, Lone Kristensen har gennem de sidste mange år varetaget den daglige drift med bestilling og salg af bøger i det stående bogudsalg fra Unitas forlag.

  Derfor har KFUM og KFUK i Ikast delt det årlige overskud af bogsalget med Kirkecentret. KFUM og KFUK i Ikast har ved Anne Kristine Jensen og revisoererne Hans Fisker og Tage Østergaard forestået regnskabsføring og revision. Det er som sagt et meget overraskende lille overskud på små 800 kr i 2008, der har fået Bestyrelsen til at vurdere Bogcaféens fortsatte drift. Det har tydeligvis været meget frustrerende for både Lone Kristensen, Anne Kristine Jensen og revisorerne, at der ikke kan findes en egentlig årsag til det udeblevne overskud i 2008, for salget ligger ikke væsentlig lavere end tidligere.

  Der er brugt rigtig meget tid fra de implicerede personer på at finde forklaring på "hullet", men det er ikke lykkedes at finde væstenlige årsager.

  Gennem de seneste år har nethandlen med især bøger vundet stor indpas. På

  www.unitas.dk

  er det muligt hele tiden at være opdateret med KFUM og KFUKs forlags nyeste udgivelser. Det er bestyrelsens indtryk at KFUM og KFUKs medlemmer igennem de seneste år har haft faldende handel gennem Bogcaféen. Til gengæld har især kirkerne været trofaste kunder, idet de har købt stort set alt materiale gennem Bogcaféen. Alle bøger, der ikke er ejet af Bogcaféen er nu returneret til forlag, og det ejede restlager vil være til salg på 1. sal i Kirecentret frem til 1. juli 2010. Alle KFUM og KFUKs klubber og afdelinger kan på

  www.kirkebogladen.dk

  og

  www.unitasforlag.dk

  finde egnet materiale til forkyndelse, faglitteratur og inspiration - OG ALLE er selvfølgelig velkomne til at spørge mig til råds om nyt materiale m.v. Jeg vil selvfølgelig også være behjælpelig med at bestille bøger og andet materiale hjem til "Højtidsgaver" (dåb, konfirmantion, bryllup, fødselsdag, jubilæum m.v). Bedste hilsner fra Tove

  De støtter os