Cykel tur med stor gevinst!

  Store og små - børn,unge, voksne og ældre - KFUM og KFUK'ere, Y's-men og seje frivillige fra Folkekirkens Dagligstue cyklede søndag 80.000 kr. ind i et Cykelrally, der således overgik alles forhåbninger. Det er KFUM og KFUK i Ikast og Folkekirkens Dagligstue der kan dele det flotte beløb.

  Vejret holdt ikke .....altså når børnene sku' cykle!!!!

  Løbet var inddelt i 2 halvlege for 2 aldersgrupper: Først 1 halvleg med børn, så en halvleg med unge og voksne, så 2. halvleg for børn, og endelig 2. halvleg for voksne. DEJLIGT med en pause midtvejs, hvor der var tid til at nyde en pandekage, vaffel og Ruths lækre saft . Bygerne valgte at holde halvleg med de voksne, for børnene cyklede begge deres halvlege i silende regn. MEN - de seje unger gav IKKE op, men cyklede helt op til (og måske lidt over ) de voksnes bedrifter.

  Dagens mindste cyklist, Dirch gennemførte hele 5,4 km på pedal-løs cykel!

  Dagens bedst sponsorerede cyklist var uden sammenligning Iris Skovgaard, der i dagens anledning var iført cykelbriller i ordets bogstaveligste forstand.

  Club T havde valgt den mere tilbagelænede stil - i hvert fald for tilskuerne, for Club T lederne solgte ture, i den til dagen, konstruerede sofacykel.

  Isenvad stillede med et sit helt eget team, og det var noget der rykkede. Hele 11.000 cyklede Team Isenvad ind.

  Faktisk var der utallige enestående præstationer i søndagens løb - for alle cyklede med en gejst uden lige. Akkurrat som man kan cykle, når man har et særligt mål for øje - og det var der: Sponsorer havde sat beløb på kilometerne og så var det bare om at komme derudaf på banen ved Niebuhr.

  Og mens cyklisterne ræsede afsted, så heppede en stor skare trofast og hyggede sig med kaffe, kage og pandekager fra Eigils helt fantastiske pandekage-karrussel. Det blev en fantastisk dejlig søndag for det frivillige arbejde. En søndag præget af godt humør og fælles formål. Cykelrallyet blev skudt i gang af borgmester Carsten Kissmeyer, der sammen med KFUM og KFUKs formand Carsten Gottenborg cyklede den første runde. Hvad de to snakkede om undervejs, kan vi jo kun gætte på eller spørge Carsten (den ene eller anden om) - Måske noget om frivilligt arbejde og kommunale besparelser?? hvem ved :).

  Ikast Avis' chefredaktør, Sten Hebsgaard var den glimrende Tour-leder (kommentator) der kunne overrække sponsorerede gaver til de løbsdeltagere, der havde kørt henholdsvis flest km og penge ind. Prisen for bedste udklædning gik velfortjent til Mini-teen, der med meget vel-ud-klædte ledere i spidsen var prinser og prinsesser. Tandemprinsseserne Kristian og Michael var ikke til at stå for...

  De støtter os