Dejlige sommerminder....

  Selvom solen stadig skinner og høsten er på sit højeste, så HAR hverdagen overtaget hvor ferien måtte slippe. Men der er dejlige sommerminder....

  Børnesommerlejr

  - blev igen afholdt på Blåkilde efterskole. Temaet for årets lejr var SUPER-helte og dem var der mange af - og i alle afskygninger. Med det fulgte også utallige udfordringer til HELTE og deres lærlinge ugen igennem både i konkurrencer, leg, battle og også i fortællingerne om Gud, der må siges at være alletiders største superhelt!

  Deltagerne mødte en masse helte fra de bibelske fortællinger og prøvede at gøre dem kunsten efter som f.eks. i: David skyder Goliat ned med en slangebøsse og gå på vandet som Jesus gjorde det. Derudover var der SUPERSKURKE-battledyst, Sportsdag og et uforglemmeligt heltemarked.

  Se billeder her fra Børnesommerlejr 2013

  Ialt var der 180 deltagere og frivillige på Distrikt Midtjyllands Børnesommerlejr.

  Heraf deltog fra Ikast: 22 børn og 29 ungledere, ledere og køkkenhjælpere

  Wonderful Days

  tog fat hvor Børnesommerlejren slap.

  Og selvom det har været svært at slippe titlen "Ung Uge" så må det siges at festivalen levede op til sit nye navn: det VAR virkelig "Vidunderlige dage".

  Med et program, der var spækket af frit-valgs aktiviteter i rigelige mængder kunne deltageren udfordre sig selv i f.eks. pæle(toilet)sidning, kæmpe-bord-fodbold, beachvolley, performance, gøgl, nørdede forsøg som at sprænge en vandmelon med elastikker, folkedans, body-bowling og jeg kunne blive ved....

  Til dem, der havde lyst og brug for mere rolige og afslappende aktiviteter var der smART og KREativ, caféhygge, skrive en bøn i kirketeltet, hygge sig i den udendørs hot-tub og meget andet. Nå ja - så var der jo også lige en del, der slikkede sol - for den velsignede alle dagene :).

  En helt særlig wonder-day kaprede marsmænd festivalkokken og satte dermed hele festivalens infrastruktur ud af funktion. Festivaldeltagerne måtte hele dagen i umulige discipliner kæmpe for at vinde festivalen OG Rubens-køkken tilbage. To hold kæmpede sig vej til en finale-battle som bedst kan beskrives ved kig på disse filmklip:

  Battle 1 Battle 2 Battle 3

  Wonderful Days leverede masser af god musik. Bl.a ved Kris Herman, NOAH og Sophia Hedia.

  Men også landets Tensing grupper fik mulighed for at indtage den store scene. Hovednavnet på musiklisten var Winnie Who - ja Winnie Hvem? - og det forblev et ubesvaret spørgsmål, for Winnie havde fået ondt i halsen og kom slet ikke... ØV.... men så var det jo til gengæld FEDT af Wonderful Days havde det mest VIDUNDERLIGE festival band. De tog alle med storm - og det gjorde de til koncerter, andagter, underholdning, gudstjenester og i en helt uforlignelig fantastisk afslutningskoncert.

  Hør dem her

  Der var 1200 deltagere og frivillige på Wonderful Days.

  Heraf kom 3 frivillige og 30 deltagere fra Ikast

  Og de fandt hinanden en dag i spiseteltet og sendte

  denne

  hilsen hjem :)

  De støtter os