En NØRDklub på vej

  Foreningsudviklingsprojektet i Ikast har har affødt idéen om at lave et tilbud for teens 6.-8 kl. der gerne vil hænge ud over hævlebænken; som er fan er Frank Bonderøv eller som har hang til ekstreme eller bare vilde og voldsomme drengestreger.

  Det bli'r på én gang både lissom - og samtidig langt fra Y-design. Det bli'r nemlig alt det bedste fra Y-design: et værksteds værested med plads til et godt fællesskab om at skabe/opfinde; om at lave skrot til slot; om at få en fortælling om det-med-Gud fra engagerede unge og voksne. MEN - det bli'r i høj grad også det STIK MODSATTE af Y'design:

  Det bli'r blåt, råt og for både drenge og piger, der IKKE er til "hækl og hyg", men HEJS om STÅL og SVEJS! Rammerne bli'r sandsynligvis et sted på landet liiiige i Ikast's baghave.

  Et sted, hvor der er plads til lægter og værktøj; hvor kraft-stik er et must og hvor støvsugeren holder fri, mens staldkosten samler stumperne! Vi har en vision om at gi' håndværket - og glæden ved at skabe - tilbage til unge.

  Vi har en vision om at ta' naturen i øjesyn og udfordre de unge i elementernes særlige evner og værdier.

  Vi har en vision om at lege, lære, udvikle og opdage hvad der ligger lige udenfor computerværelset og Facebook og bare venter på at blive samlet, finpudset og skabt påny i finurlige hovder og af kejtede hænder.

  Vi har en vision om at være Kirkens værksted. Vores foreløbige plan har også disse rammer:

  • Klubsæson maj-sommerferien og efter sommerferien til efterårsferien (altså udenfor Club Ts sæson)
  • 1 gang ugentlig (onsdag eller torsdag)
  • kl. 19-21
  • for 6-8 kl. (drenge og piger)

  Vi er igang med at samle et Lederteam - så er du blevet tændt på idéen - så lad

  os det

  endelig vide.

  De støtter os