Få kompetencer, du kan bruge i din videre uddannelse OG ha' det sjovt med børn og unge.

  Heidi, Malene, Diana, Margrethe og Allan har været SUPERfrivillige i Club T og Y-design. De har afprøvet deres idéer og erfaret en hel masse, som de kan bruge i deres liv fremover. Hvad enten det gælder i deres videre uddannelse, på arbejdspladsen eller i samspillet med andre. Vil du også udfordre og udfordres? Vi kan bruge DIN tid, DINE idéer og DIT engagement! DU FÅR FEDE OPLEVELSER for det.

  Det er tid for sæsonafslutning i klubber og afdelinger.
  Sommerferien er skiftetid for mange - og også for nogle af vores super frivillige.

  Club T:

  Har haft en forrygende sæson med 15 skønne, larmende og frimodige teeanagere. Akkurat helt normale teenagere - men disse har fået et helt særligt år fordi der har været en rigtig dygtig ledergruppe, som har sprudlet med idéer og nærvær på hjertet for de unge. Nu brydes ledergruppen. To bli'r studenter (Heidi og Malene) og Allan ønsker også at stoppe efter mange års ledertjans. Peter er stadig frisk og ønsker nu 3-4 andre at lege Club T med.
  Se mere om Club T her.
  Ring til Peter Tolstrup 53633527 eller Tove Simonsen 60214404 hvis du er interesseret.

  Y-design:

  Er på 8. år stadig en succes for piger fra 5.-7.kl. der gerne vil være sammen i et kreativt væresteds-klub miljø hver tirsdag eftermiddag.

  Diana og Margrethe bli'r denne sommer studenter, og de ved ikke helt hvor deres liv går henad derefter, så bl.a derfor har vi brug for nye frivillige ledere. Se mere om Y-design

  her

  . Ring til Tove Simonsen 60214404 hvis du er interesseret. Heidi, Malene, Allan, Diana og Margrethe kan hver især ta' masser af oplevelser med fra deres frivillige job i Club T. De er blevet udfordret på alle måder og er blevet SÅ dygtige. Derfor er det også nemt at overrække dem en Anbefaling med opremsning af en lang række kompetencer, de har tilegnet sig. En udtalelse, de kan vedlægge deres eksamensbevis ved fremtidig job-søgning.

  De støtter os