Foreningsdag I KFUM og KFUK I Ikast lørdag d. 18. april

  - En dag hvor der var mange ting på programmet, men hvor der også blev tid til at snakke og hygge.

  Efter den fælles brunch skulle alle være kreative. Børn og voksne blev blandet og skulle skabe Påskens, Kr. himmelfarts og Pinsens begivenheder i Lego. Der blev skabt nogle flotte og fantasifulde fortællinger.

  Derefter begyndte dagens program med de forskellige valggrupper som deltagerne på forhånd havde meldt sig til.

  Der var nogle der skulle bruge hovedet til at tænke innovative tanker. De fik tænkt, snakket og drømt en masse om Ikast KFUM og KFUK i fremtiden. Hvad kunne vi tænke os at udvikle på? Og hvad har vores forening brug for?

  Den ene ting var vores Unge Voksne gruppe, som der ønskes at sætte mere fokus på, for at styrke denne gruppe og måske få den større. Og meget af denne snak gik også på hvordan vi kan lave et attraktivt tilbud til alle de, som kommer hjem fra efterskolerne. Den anden gruppe begyndte snakke om flere fælles aktiviteter for hele vores forening for at skabe mere fællesskab mellem alle vores medlemmer på tværs af alder. Dette udviklede sig til tiltaget ”vores onsdag” og skal starte til august. Vores onsdag er et tiltag om fællesspisning på vore børneklub-aftener og at øge vore børneklubber med 2 småbørnsklubber som skal være i Kirkecenteret. Alt dette kommer der meget mere ud om senere, når rammerne er helt klar.

  Der var også en flok der skulle udfører nogle praktiske opgaver. Der var en flok mænd og unge fyre, der sled med at få revet mure og lignende ned i det kommende provsti-kontor.

  En anden gruppe var kreative med at lave nye tiltag til Børneland til Basar. De lavede en stor klovn i træ som skal bruges til en stærk-mands-konkurrence og et flot nyt lykkehjul.

  Børnene havde også travlt. Der skulle bages kager - kyndigt vejledt af nogle gode voksne bagermestre fra klub 09. Kagerne blev senere indtaget med stor velbehag af alle i kaffepausen. Ellers var der for børnene forskellige muligheder for at være kreativ. Man kunne spille wii og spil, lege ude i det suveræne vejr med div. stylter og andet udendørslegetøj fra KFUM og KFUK´s børnetrailer. Efter kaffe pausen blev børnene underholdt af multi-kunstneren Søren Brynjolf som kunne fortælle historie, tromme, synge og bugtale.

  Efter fælles aftensmad sluttede dagen af med underholdning for børn og voksne med Søren Brynjolf og derefter var der film for børn og caféhygge med kaffebar og sang fra PULS med Sanne Stål. Se billeder fra dagen her.

  En alle tiders foreningsdag, hvor vi nåede mange dejlig ting og der blev snakket og hygget på tværs af alder, klubber og interesser.

  Tak til alle deltagere for jeres bidrag - og for en helt igennem dejlig dag.

  De støtter os