GØR NOGET GODT - kvart i syv - på onsdag d. 23. november

  Hvor mange gange skal jeg tilgive? Hvornår har jeg været frivillig nok? Hvornår har jeg givet nok til nødhjælp? Hvor tit skal jeg købe hus-forbi?

  Spørgsmålene hober sig op i forlængelse af disciplen Peters relevante spørgsmål til Jesus: "Hvor mange gange skal jeg tilgive min bror?"

  På onsdag den 23. oktober kl. "KVART-I-SYV" skal jeg prøve noget nyt - og noget jeg aldrig troede nogen ville få mig overtalt til........men præster kan noget...med overtalelse.... Så jeg skal PRÆDIKE!!! står der at læse i avisen! "Du skal bare fortælle dine tanker om søndagens tekst" sagde præsten - og nu er det altså snart nu... - så jeg grubler over "Tjeneren, der havde gæld op over begge ører".

  Kom gerne til Ikast kirke og hør mere om lignelsen og de mange spørgsmål, der dukkede op i mit hoved - og gi' dit bud på temaet GØR NOGET GODT.

  KFUM og KFUK i Danmarks nye vision handler om at tage samfundets udfordringer op. Om at gøre noget. Hvordan omsætter vi vores værdier til handling, så vi gør en forskel for os selv, hinanden og verden?

  De støtter os