Julegaver

  Nr. Snede m.fl. sogns brandforsikringsfond udlodder hvert år i november midler til initiativer og projekter i området. I år søgte og fik KFUM og KFUK i Ikast 5000 kr. Læs her i ansøgningen, hvad pengene skal bruges til.

  KFUM og KFUK i Ikast driver på 8. år en klub for piger i alderen 11-14 år. Klubben, Y-design har stor succes med at være et åbent tilbud, hvor piger hver tirsdag eftermiddag i et hyggeligt, kreativt miljø kan lave alt indenfor sy, design og hobbyartikler.

  Klubformen er baseret på et hyggeligt væresteds miljø, og eftermiddagen afsluttes altid med fælleskage, og en fortælling om ”det-med-Gud”.

  Nu vil vi gerne lave et tilsvarende tilbud til drenge

  I drengeklubben, tænker vi aktiviteterne skal være opfindelser, teknik, skil-pil-saml, byg-selv og meget mere fra samme Ole-opfinder-skuffe.

  Vi får brug for bl.a værktøj (alt fra skruetrækkere til loddekolber osv.)

  - og dette vil vi hermed søge om tilskud på 5.000 kr. til.


  Drengeklubben (som måske også bli'r for tekniske piger? ) er det valgte idé-projekt, der arbejdes videre med i forløbet "Foreningsudvikling".
  Tænder du på sæbekassebiler, teknik, opfindelser eller noget i samme boldgade og kan du li' at lave det sammen med teens i alderen 6.-8. klasse, så kontakt os - og vær med til at skabe et helt nyt tilbud i KFUM og KFUK i Ikast. At vi i KFUM og KFUK i Ikast kan tillade os at turde udtænke nye og uprøvede idéer uden i første omgang at bekymre os om økonomi, er en stor gave!. Vi er utrolig privilligerede, at både private og Y's mens klubber trofast yder os bidrag.
  Vi har netop modtaget 15.000 kr. fra Ikast Y's mens Club. Femten tusind TAK for det.

  De støtter os