Klub A Mok og Fredagstilbud lukker ned

  Det er en trist overskrift der forener de to tilbud, som ellers er helt forskellige.

  Klub A Mok har efter 15 års eksistens i Isenvad for sidste gang lukket døren bag sig på Drantumborg. 5 børn, Helle og Vibeke har det seneste år mødtes til alt det Klub A Mok var kendt for, og det var da også helt traditionelt "sjov ved Åen" der var på programmet til den sommerafslutning som denne gang altså også blev afslutningen på Klub A Mok i det hele taget. Helle Poulsen, som også er formand for menighedsrådet i Isenvad siger: "Vi satser meget på at starte en ny klub op til næste år, hvor vi får vores nye multihus, som i øvrigt hedder Centrum. Der vil vi sætte kirken og dens arbejde i centrum".

  TUSIND TAK til Svend Erik, Anette, Liv, Kathrine, Alice, Vibeke og Helle som gennem årene har været ledere i Klub A Mok. FREDAGSTILBUD har også eksisteret i mange år og var nogle Familieklub-forældres initiativ om at efterkomme et fælles behov for at skabe et tilbud på tværs af Familieklubberne til deres ældste børn. Tilbuddet har således været et programtilbud i Familieklubberne og har været tilrettelagt af forældre.

  Det sidste års tid er flere arrangementer blevet aflyst pg.a for få tilmeldinger.

  Foreningen har i samme periode heldigvis haft god kontakt med målgruppen via Club T. Mange af de nuværende Unge Voksne dannede helt tilbage i 5.-7. kl. et netværk i Fredagstilbud som idag er en styrke i Unge Voksne.

  KFUM og KFUK i Ikast er derfor til stadighed opmærksom på at skabe netværks blandt børn som kan være "stammen" i efterfølgende tiltag for teenagere og unge.

  De støtter os