Klubber og afdelinger åbner for en ny sæson

  Regn, regn, regn i stride strømme minder om at sommerferien er forbi. Det ægrer nogen men i KFUM og KFUK glæder vi os over, at tiden nu er til masser af oplevelser for børn, unge, voksne og familier i en ny og spændende sæson.
  Familieklubberne

  Nogle af klubberne er allerede igang. Familiemylder havde første mødeaften i fredags, og lagde ud med næsten 100% fremmøde, så der var liv og glade dage.

  Det er også de ulige fredage at Familiemix mødes i puderummet.

  Fredag d. 20. august er det så Familieguf og Familiehygge, der mødes i hver deres klub som har udendørs aktiviteter på programmet efter aftensmaden.

  Det er også denne aften, de ældste børn (5.-7.kl.) fra primært de to klubber mødes i fredagstilbud fra kl. 19-20:30.

  Den nyeste familieklub, Familieklub'09 mødes hver 3. uge. De har haft fast tilholdssted i Bogcaféen, men det bli'r fremover mødested for Familiehygge og Familieklub'09, der netop havde pladsmangel i Bogcaféen får så mulighed for at være i Pejsestuen når mødeaftnerne falder på en ulige fredag. De øvrige aftner må de ty til et ny-istandsat lokale i kælderen (det tidligere spejder-lederrum).

  Voksen på tværs

  venter lidt endnu (den 14. september) med den første mødeaften, hvor Henrik Amorsen vil fortælle om kristen kunst.

  Unge Voksne

  mødtes tirsdag d. 17 august til en hyggelig opstart med konkurrencer, pandekager og grinagtige velkomstlege. Der var 21 unge, der deltog, så det lover godt for sæsonen. Se programmet for Unge Voksne

  her

  .

  Club T

  indleder sæsonen med et gensyn (onsdag d. 25. august) med de unge fra sidste sæson, der fortsætter i klubben. Den 1. september er alle nye konfirmander så inviteret til at starte i klubben.

  Y-design

  trives godt med efterårshyggelige aktiviteter indendøre, og det får alle piger fra 5.-7.klasse mulighed for at deltage i fra den 7. september, hvor klubben åbner.

  Mini-teen

  har fået tilført nye lederkræfter, så teamet nu består af Jette Bjerregaard, Michael Pedersen, Kristian Bjerglund, Britta Nedergaard, Katrine Bjerglund og Charlotte G. Jensen. Egon har meddelt, han ønsker at stoppe i klubben når vi når til efterårsferien.

  Klubben er klar med nyt program fra den 25. august for alle børn fra 2.-6.kl., der har lyst til sjove aktiviteter og fede fortællinger om det-med-Gud.

  Klub a Mok

  lægger lige nu program for den nye sæson, og er klar til at ta' imod de 4-7 årige fra Isenvad på Drantumborg fra den 6. september.

  Det er Helle Poulsen og Vibeke Knudsen, der udgør leder-duoen som de meget gerne vil udvide til en trio eller mere, så har du lyst til at være leder hver mandag fra kl. 15 - 16:30 så må du endelig kontakte Tove 60214404.

  Kvisten

  var det lysegrønne skud på KFUM og KFUK-træet i Ikast. Kvisten havde lokaler og lederteam i Faurholt, men, men, men...... Anette, Hanne og Inga har efter 2 sæsoner måttet erkende, at der ikke kom nok børn i klubben, og åbner derfor ikke for en ny sæson. Alt i alt er der altså så meget at glæde sig over. For hvor er det genialt med alle de frivillige unge og voksne der gennem deres lederjob gi'r både børn, unge, voksne og familier mulighed for endnu en sæson at mødes i givende fællesskaber indenfor KFUM og KFUKs rammer. Find de forskellige klubber og afdelinger i venstremenuen "klubber" her på siden.

  De støtter os