Køkkenalrum og kontor ta'r form og farve

  En stor indsats fra det frivillige malerhold satte kulør på de vandskurede vægge i Køkkenalrum og kontor fredag-lørdag op til vinterferien.

  Henrik og Torben mødte op allerede kl. 16 fredag og greb til pensel og hammer. Torben satte fiberplader op rundt i køkkenafdelingen, og kl. 19 sluttede Karin og Berit sig til Henrik og undertegnede og nåede rundt med 1. lag maling. Lørdag kl. 8 var Torben udskiftet med Jette og Karsten, som fortsatte med 2. lag maling sammen med Henrik, Karin, Berit og jeg. Vi nåede i mål allerede ved 13 tiden.

  Vores flittige daglige leder af Kirkecentret, Lone og jeg fornøjede os i sidste uge med opsætning af filt i køkkenkrogen, og sandmalede den såkaldte "formandsvæg". Fredag- lørdag tog Hans Jørgen og Simon så et par lange dage med opsætning af selve køkkenet.

  Der er allerede lagt nyt tæppe i kontoret. Det er bare blevet SÅ LÆKKERT :). Imorgen tidlig tilslutter Claus vand og afløb inden der bli'r lagt tæppe i hele køkkenalrummet. Et par madmødre, Grethe Knudsen og Bente Madsen har været forbi med pølsehorn, kaffe og kage til det arbejdende folk. DEJLIGT at så mange har været villige til at gi' en hånd med, for at realisere renoveringen. Det hele står forhåbentlig klar til

  generalforsamlingen

  i næste uge - TORSDAG d. 10 MARTS - kom og nyd rammerne og bak op om generalforsamlingen.

  Se det opdaterede fotoalbum for renoveringen her

  .

  De støtter os