Køkkenalrum og kontor vandskures og males

  For ca 5 år siden blev Pejsestuen, Det grønne værelse, Den lille stue og gangen vandskuret og hvidmalet. Det var KFUM og KFUK der i samarbejde med Y's men og murermester Laurids Madsen forestod renoveringen. Kirkecentrets bestyrelse har indkøbt et nyt køkken til alrummet på 1. sal i kirkecentret. Det er i den forbindelse oplagt at vandskure væggene i alrummet og kontoret. Det' da det vi gør! Helt præcist er planen: KFUM og KFUK forestår nedtagning, maling og vandskuring i samarbejde med Y's men-murer-mester-Laurids.

  Nedtagning af køkken: 3. februar.

  Gi' en hånd med nedtagning af det gamle køkken. Vi starter kl. 17. Medbring gerne ko-ben o.l.

  Tilmeld dig til nedtagning af køkken til Tove 60214404.

  Vandskuring: den 4.-5. februar.

  Vi ta'r fat fredag så snart vi kan, og bli'r ved så længe vi orker. Fortsætter lørdag fra morgenen, og slutter når vi er færdige.

  Murermester Laurids Madsen er "sjakbajs", og kan hurtigt oplære "ufaglærte", så du kan sagtens melde dig til en tjans, selvom du ikke har prøvet det før... Her er chancen for at lære det!

  Kontakt Ole Volsmann 29652767 eller Karsten Gottenborg 40927049 hvis du kan hjælpe med vandskuring.

  Maling af vægge: den. 11.12. februar:

  Vi ta'r fat fredag så snart vi kan, og bli'r ved så længe vi orker. Fortsætter lørdag fra morgenen, og slutter når vi er færdige.

  Kontakt Tove Simonsen 60214404, hvis du kan hjælpe med at male.

  Kan du bage en kage?

  Arbejdsfolket skal ha' mad og drikke, så har du mulighed for at bage en kage, tærte, pizza eller pølsehorn, så kontakt Tove 60214404.

  TAK TIL ALLE - DER KAN GI' EN HÅND MED!

  De støtter os