KonfIkast blev en sjov aften i højt tempo.

  Fredag aften var KFUM og KFUK i Ikast vært for KonfIkast, event for Konfirmander, deres klassekammerater i 7. klasse og deres præster fra Ikast, Fonnesbæk, Isenvad og Faurholt.

  Det blev en både sjov, aktiv og inspirerende aften for de 110 deltagere. I et 5½ timer langt program blev de unge både udfordret og underholdt i Bakkehuset og Biografens fantastiske rammer.

  Speaker, writer, traveler – det er sådan Anders Koefoed Pedersen beskriver sig selv. Og han forstod bestemt at ”speake” for de unge i deres eget sprog over emnet ”Dig og dig selv – dig og de andre”.

  Så det gav mening for DEM; så det blev HØRT af dem. Herefter var der åbent i workzones, hvor deltagerne pyntede egne cupcakes, dystede på oppustelig Gladiator, lavede graffiti, dansede limbo og endnu mere. Tilbage i den store biografsal havde ”Neks og Jæps” rigget an til KonfI-kurrence, hvor deltagerne f.eks. skulle slikke vingummi af bilruder og kvase dåser på tid. Herefter dystede konfirmandernes præster i Kristendomsviden og slagkraft på Onkel Underholdnings Gladiator. Aftenen sluttede med filmen IN TIME. En tankevækkende film om en fantasi-verden hvor betalingsmidlet ikke er penge men tid. Mange frivillige fra både KFUM og KFUK i Ikast og Ikast Biograf samt et særdeles godt samarbejde med Bakkehuset og Ikast-Brande musikskole muliggjorde at arrangementet kunne afvikles. Et arrangement som udover deltagerens entré var økonomisk støttet af Menighedsrådene for Ikast, Fonnesbæk, Isenvad, Faurholt kirker og fra Y’s men Fonnesbæk. Regnskabet vil vise om det bli’r nødvendigt at benytte den bevilgede underskudsgaranti fra Kulturelt Samråd i Ikast-Brande kommune.

  Se 2 x Flemmings skønne billeder BILLEDER her TUSIND TAK til alle der på én eller anden måde har hjulpet til med KonfIkast

  De støtter os