Konfirmandarrangment for hele byens konfirmander

  - det er lige, hvad vi drømmer om! - At gi' de nye konfirmander en uforglemmelig fed aften med det-med-Gud i deres øjenhøjde, sjov, spas, udfordring.

  Arrangementet er det konkrete produkt affødt af drøftelser om, hvad vi kan tilbyde konfirmander. Vores formål er jo at være kirkens legeplads for børn og unge, og vi mærker, det er en udfordring at skabe et tilbud til konfirmander og teenanger, som rammer dem. - MEN, det er ikke en udfordring vi lader ligge! Drøftelser på Generalforsamlinger og i bestyrelsen resulterer nu i dette arrangement, som vi foreløbig har flg. billede af:

  • et lukket arrangement, for alle Ikast, Faurholt og Isenvads godt 200 konfirmander
  • et fredags-aften-nat arrangement d. 30.september eller 7. oktober. (Vi undersøger stadig på datoen, da vi helst skal undgå at ramme andre aktiviteter for målgruppen)
  • vi har reserveret Bakkehuset og Biografen, og ser det som rammerne for et arrangement, der kan rumme Gudstjeneste (i en af biografsalene) og f.eks. Tensingkoncert i musiksalen, Shows (standup - tryl eller lign. i biografsal), Diskotek i musiksalen, film i ...bio :) Café-miljø i Foyeren osv...

  Vi er i dialog med alle byens præster om arrangementet. Det er foreløbig bestyrelsen med Henrik Fjorback og Tove Simonsen i spidsen, der er tovholdere på projket og arrangement, men inden sommerferien sammensættes et arbejdsudvalg som skal forestå den videre planlægning. Tror, det bli'r så fedt :) Hva' tror du?

  Skriv din kommentar herunder - og kom gerne med forslag til alt fra musik, film, gudstjeneste-tema, effekter, alt.....og ikke mindst: Hvad kalder vi arrangementet?

  De støtter os