Bestyrelsen 2017

Så er brikkerne faldet på plads...

  Efter en velafholdt generalforsamlingen i starten af marts, har bestyrelsen nu været samlet og holdet for 2017 er sat

  Det første bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse blev afholdt en våd, blæsende kold efterårsagtig aften i marts,  der var fyret godt op for varmen på "grønstue" i kirkecenteret, brygget rigelige mængder sort kaffe, så på alle måder var der lagt op til et rigtigt godt bestyrelsesmøde.

  Der er en del at komme igennem på det første møde, udvalgsposter og opgaver skal fordeles, en netop afholdt generalforsamling og kommende arrangementer skal drøftes.

  Og det hele faldt på plads som aftenen gik, efter gennemgang af bestyrelsens opgaver og et par runder med forventningsafstemning, blev opgaverne fordelt som følger:

  Formand: Karin B Knudsen
  Næstformand og Lederudvalg: Flemming Staal
  Økonomiudvalg: Lars Riis Hessel
  Arbejdsgiverudvalg: Lilian Rosenlund Nielsen
  Kommunikationsudvalg: Per Jeppesen
  Kommunikationsudvalg: Poul B Toftdahl

  Kontaktoplysninger til bestyrelsens medlemmer

  Generalforsamling...

  Generalforsamlingen d.7 marts, blev vendt og referatet godkendt; det var en helt igennem en god aften der satte aftryk! Hvilket også var udgangspunkt i Louises indledning:

  Hvilket aftryk har KFUM og KFUK sat på dit liv?
  Hvilket aftryk er det vi ønsker at vores forening sætter på andre?

  Efter indledningen gik selve generalforsamlingen i gang det kan du læse meget mere om i referatet.

  2017_gf_referat-pdfReferat fra generalforsamling 2017

  ...og vi får brug for hjælp

  Nu er bestyrelsen på plads og i fuld gang med arbejdet. Vi ved allerede nu at vi får brug for mange hjælpende hænder og frivillige kræfter. Der er gang i mange klubber og spændende arrangementer rundt i vores forening og det kun fordi der er frivillige der vil hjælpe til, og der er brug for og plads til mange flere.

  Så hvis du gerne vil byde ind på en opgave, kan se dig selv som klubleder eller hjælpe til et arrangement er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen eller Louise. Vi vil blive både overrasket og super glade.

   

   

   

   

   

  De støtter os