Så bli'r det ikke større - at blive tre-og-fyrre.....

  Mon Mini-teen lederne var løbet helt tør for programidéer? - eller ville de bare gi' mig mulighed for at føle "lidt royal har vi vel alle lov til at være"....

  - Eller måske var det allermest en KÆRLIG gimmick, at de havde sat fejring af Tove Simonsens fødselsdag på programmet :)? Under aller omstændigheder: DET VAR FANTASTISK at få fejret sin fødselsdag i Mini-teen forleden onsdag. Og tænk! - jeg behøvede ikke engang være til stede! Jeg havde dog fået lov til at komme med kage! Og hvad mødte mig? Et indgangsparti af mit selvportræt printet i størrelsesforholdet 25:1 - og det er altså stort. Hold da op nogle giga næsebor man så får!!!

  Efter kageaflevering sang de fødselsdagssang og overrakte gave. Jamen - jeg var rørt til tårer!!! og pyt så med at alle havde tippet mig til at kunne klare 0 armbøjninger (hvilket de så i øvrigt også havde ret i)- Men Jette kan! Det tjekkede vi! - Hun er jo heller ikke nær så gammel.

  Jeg kender ikke fuldt ud de øvrige konkurrencer, de havde dystet i den aften (og skal måske også helst forblive udvidende!!!)- men jeg ku' i hvert fald se på de sveddryppende unger at det havde været en ualmindelig aktiv fødselsdagsfest.

  Jeg tog mig friheden til at råbe HURRA - for LEDERNE!!! - for hvor er det dog et fantastisk lederteam, vi har i Mini-teen!

  Du kan høre fødselsdags-skøn-sangen her :)

  De støtter os