Sæson opstart i Y´s-Guys

    Så er Y´s-Guys klar med endnu en sæson.

    Klubben slår dørene op for første gang i år onsdag d. 6. maj. Derefter er der åben hvor onsdag frem til sommerferien og igen efter sommerferien fra d. 12. august til d. 23. september. Vi mødes på Bøgildvej (nr. 12 ved handelsskolen) kl. 18.20 og følges på cykel, de 1,2 km. ud til Esbens gård på Skovbyvej 5. Y´s- Guys er et tilbud om at hænge ud i et værksteds værested. Det er for drenge fra 6., 7., og 8. klasse (men hvis du går i 5. kl. i foråret 2015 må du også gerne komme og være med). Værkstedet er guidet af et næsten nyt leder-team. Andreas, Christian, Kasper, Gert, Peder og Esben er mestre i træ, teknik, søm og samlinger - og de står klar til at guide, grine og gi’ den gas i garage-gøgl og det, der ligner. Hos Esben er der masser af plads, plader, og planker. - Et fedt sted! Tjek det ud sammen med venner - eller mød dine nye hang-outs i Y’s Guys.

    ”Det er en fed måde at være sammen på” – siger Esben Hansen, der har været frivillig voksen i klubben siden dens start i 2013. Sidste år var det største projekt at lave en luftpudebåd, som bl.a var et særdeles underholdende indslag ved foreningens Multirally, og ikke mindst for klubbens drenge.

    Hver gang åbner vi værktøjskassen og trækker en ting med tanke og fortælling om det-med-Gud. Og vi får også tid til hver gang at hygge med kage som vi skiftedes til at have med.

    Vi håber mange friske, kreative og opfindsomme drenge har lyst til at prøve kræfter med Y´s-Guys.

    De støtter os