Sleepover i Mini-teen og fredagshygge i Club T

  Det er Forår, Fredag og Fedt at være sammen med vennerne i klubben! Sådan kan weekendens oplevelser i Mini-teen og Club T sammenfattes.

  Mini-teen flyttede ind på Hyldgaard Fritidshjem fredag til aftensmadstid.

  UHM - BURGERE - det er noget ungerne ka' li'! - og egentlig også jeg, der bare sniger mig med ind, da sønnen skal afleveres. Jeg møder Thomas Bjørn med klud om hånden for han har allerede nået at brænde sig (lidt :)) på panden, da han ville hjælpe med bøfferne. John er igang med agurkerne godt hjulpet på vej af leder-tanterne Jette og Britta, der koordinerer køkkenaktiviteterne.

  Der en dejlig forventningsfuld stemning. Den er genkendelig fra enhver lejroplevelse i KFUM og KFUK og de velkendte replikker er: "Hvor skal du sove - skal vi sove sammen" og "hvor meget slik har du med". Men jeg er jo bare forældre - så jeg må videre, så sønnik kan få oplevelsen unden mor på slæb - og det er i grunden også ret dejligt at efterlade ham, for jeg VED bare han vil blive en KFUM og KFUK oplevelse rigere - og det gjorde han så!

  Selvom fodbold træningen tog over lørdag morgen, hvor Mini-teen sleepoveren slap, så er der i løbet af resten af weekenden indløbet så mange glade fortællinger om sketches og konkurrencer, så jeg bare bli'r glad forældre og pavestolt ansat for de frivillige Ledere, der gi'r tid, oplevelse og glæde til børn.

  TAK Anders, Jette, Michael, Charlotte og Britta for en dejlig sleepover. Jeg har flere børn! - De er ældre og var allerede kl. 16:30 afleveret i kælderen i Kirkecentret. Her samlede Club T-lederne tropperne til en fed fredag med indkøb og fremstillling af LÆKKER mad og derefter rul på skøjter og skate. Pyh ha.... godt, de ikke følger Leder-Allans eksempel men bare er benovet over de halsbrækkende stunts han ku' præstere på skates og mega-stylter. Men det er jo netop det, der gør det sjovt for teenagerne: at lederne tør og gør det, der er fedt for unge!

  TAK Heidi, Malene, Allan og Peter for en fornøjelig fed fredag med Club T Så har jeg ikke flere børn - og det betød at jeg måtte tilbringe aftenen helt alene med ægtemanden :)

  Du kan se billeder her fra Mini-teens sleepover

  Og har du tid til mere...... så kan du lige få et par af de sjove fra Mini-teen sleepovers sketch-show med:

  Pingvinen hos købmanden

  .

  Pingvin: sælger I fisk

  Købmand: nej

  (næste dag)

  Pingvin: sælger I fisk

  Købmand: nej

  (næste dag)

  Pingvin: sælger I fisk

  Købmand: nej - og hvis du kommer og spø'r om det samme i morgen igen - så sømmer jeg dine fødder fast til gulvet!

  (næste dag)

  Pingvin: sælger I søm

  Købmand: nej

  Pingvin: sælger i fisk.... Hvorfor tør musen ikke låne elefantens tandbørste?

  .....

  Den er bange for at få stødtænder :)

  De støtter os