Sommerlejrene kalder..

  I de første uger af skolernes sommerferie samler KFUM og KFUK i Distrikt Midtjylland flere hundrede børn og unge fra området til lejrliv.

  Lige nu er 18 fra Ikast i aldersgruppen 13-19 år tilmeldt Teensommerlejren, som i år afvikles i uge 28 ved Hammerum Hallen. I alt var der 140 tilmeldte, da fristen udløb i fredags. Nåede du det ikke - så fortvivl ikke. Du kan stadig nå det mod en merbetaling for for-sen-tilmelding.Tidligere deltagere vil kunne bekræfte at det er alle pengene værd!

  Se mere om TSL14 på

  facebookgruppen her

  .

  Tilmelding og betaling på

  www.kfum-kfuk.dk/kurser

  For børn (0.-6.kl) er der i uge 27 Børnesommerlejr på Blåkilde efterskole, og det er ikke mindre end et Mysterium der her skal løses i løbet af ugen.

  Ialt 34 børn, unge og voksne ledere fra Ikast og Isenvad kan sammen med 100 andre se frem til vandkamp, sjov, sang, bibelske fortællinger, stort fællesskab, hygge i nære grupper, aftenunderholdning, løb,leg og lakrids i lange baner.

  Læs mere om Børnesommerlejren på

  http://boernesommerlejrmidtjylland.kfum-kfuk.dk

  KFUM og KFUK i Ikast støtter medlemmers deltagelse i lejren med en prisreduktion på henholdsvis 100 og 200 kr. til BSL og TSL. God sommer!

  De støtter os