TAK for en dejlig forårsfest!

  Rammen for en go' fest var sat: festligt pyntede borde med forårsblomsterbuketter, masser af gæster/deltagere (125 ialt), go' mad, bedste servering (Y's men Ikast - TAK!!) og et dejligt program for aftenen for både børn og voksne.

  Arrangementudvalget i skikkelse af Hanne og Berit havde forberedt festen længe og grundigt og det kunne både ses og mærkes: Der var en dejlig stemning og vi havde en både hyggelig, festlig og helt igennem go' aften sammen. Efter dejlig festmenu, var der kreativ udfoldelse for børnene på 1. sal, hvor Grethe Horshauge og Karina Nebel var tovholdere. Her fik børnene dekoreret hver deres puslebrik, som nu skal indgå i en vægdekoration til det nyistandsatte køkkenalrum. Imens indtog de voksne andægtigt stolerækkerne i Ikast kirke, hvor Arne Andreasen havde sat sig bag klaveret til 1 times samsang. Indrømmet - jeg er helt ukvalificeret til at bedømme sangtimen, for Arne har været min højskolelærer på HUH, og er således pr definition en succes i mit musikunivers. MEN - det var tydeligt, at også andre nød at synge med på Arnes sange og en enkelt af Halfdan Rasmussen. Andægtigheden? - ja, den fik ben at gå på fra starten, da opvarmningen bestod af en walk-and-sing-along "Ole sad på en knold" - rundt i hele kirken. Dejligt befriende!

  Det eneste, der faktisk mislykkedes fredag aften, kan tilskrives undertegnede :(.

  Jeg havde lovet at ta' billeder med foreningens kamera, og DET blev ikke godt. Belysningen i Ikast kirke var HYGGELIG men ikke go' for et lille digitalcamera. Desværre!!!

  Se selv resultatet her

  - og UNDSKYLD!. Jeg udstyrede en ung hjælper med mit eget camera til at forevige børne-kreativiteterne........Hvad jeg ikke liiiiige havde tjekket var, at der kun var 1 billede tilbage på kortet....UPS og endnu engang UNDSKYLD.

  Tja....man kan vel konkludere: En forårsfest skal opleves LIVE :)

  De støtter os