Tilbuddet til teenagere under forandring

  Det er endnu ikke lykkedes os at finde frivillige nok til at åbne Club T i sin traditionelle form med klubaften hver onsdag. Nu overvejer vi at ændre formen.

  Det er den aktuelle status på situationen efter at Lederudvalget i torsdags havde inviteret til "NOGET FOR DIG?" - et interesse-undersøgelses møde for alle og inviterede (især unge 17-20 årige). De to fremmødte kan ikke være klubledere onsdag aften, hvor Club T hidtil har haft klubaften. Peter Tolstrup er eneste leder, der fortsætter fra sidste års ledergruppe, og han kan til gengæld ikke torsdag, hvor vi ellers var begyndt at øjne muligheder. Den ene af de to fremmødte er i forvejen spejderleder så det er for hende også for meget at være ugentlig leder i endnu en klub. Men vi gi'r ikke op! Vi har pt. en rigtig interesseret gruppe teenagere, der i spænding afventer vores udspil.

  Det motiverer! Idéer om lave et månedligt tilbud er lige nu det mest sandsynlige. Pernille Andersen og Anne Katrine Højland er de foreløbige to unge, der godt vil og kan være med i form.

  Men vi har brug for mindst 3 mere. Både Peter, Pernille og Anne Katrine og lederudvalget er på stadig udkig efter hvem I 3 er. Hjælp os med at finde dem eller dig. Kontakt Lederudvalget v. Anne Grethe Lund eller konsulent Tove Simonsen hvis du har idéer, kommentarer eller andet ang. vores fremtidige tilbud til teenagere. Se vores lille appetitvækker om Club T, som det var - her på

  YouTube

  .

  De støtter os