Vores ansatte har søgt nye udfordringer

  Tove har pr. 1. august 2014 opsagt sin stilling som foreningskonsulent i Ikast KFUM og KFUK, da hun har fået nyt job som Kirke koordinator ved Fonnesbæk Kirke.

  Vi er selvfølgelig kede af at Tove har opsagt sin stilling og søgt nye udfordringer, men glæder os

  på hendes vegne, og så har vi trods alt fortsat Tove som aktiv medlem i foreningen J

  Samtidig er vi meget glade og taknemmelige for det kæmpe arbejde hun har gjort for Ikast KFUM og KFUK

  i de 9 år hun har været konsulent i foreningen.

  Vi vil derfor godt tage ordentlig afsked med Tove, og det bliver tirsdag d. 26. august kl. 19-21 (nærmere info følger).

  Vi er godt klar over at Tove har haft fingrene i rigtig mange ting, og forsøger i bestyrelsen sammen med Tove at finde ud af hvordan de forskellige opgaver skal gives videre eller fordeles.

  I bestyrelsen er vi også allerede i tænkeboks omkring hvordan vi kan sammensætte en stilling til en ny lønnet medarbejder, for fortsat at kunne fastholde aktivitets niveauet og udvikle foreningen.

  Vi vil ønske Tove al mulig held og lykke med hendes nye job, og i bestyrelsen ser vi frem til samarbejdet

  med en ny medarbejder.

  Med venlig hilsen

  Bestyrelsen

  KFUM og KFUK i Ikast
  Formand Helle Wedel

  formand@ikast.kfum-kfuk.dk

  Tove skriver:

  Kære alle sammen.

  Ja, så har jeg taget et stort spring!
  Jeg håber sådan, at jeg bliver rigtig glad for det, for jeg ved jo at jeg siger farvel til en arbejdsplads, samarbejde med frivillige, en helt uforlignelig anerkendelse, oplevelser som alt kun kan beskrives med ordet: FANTASTISK.

  Og alligevel har jeg gennem noget tid vidst at jeg skulle videre i et andet job. Jeg mærker, jeg har fået lov at give og yde det i dette job, jeg kunne.
  Det har været lykkelige arbejdsår. I har givet mig så meget. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal takke jer nok – eller om jeg vil kunne gøre jer begribeligt, hvor stort det føles når så mange gi’r noget hver især, som sammenlagt har udgjort et utrolig trygt og anerkendende fundament for det felt, I betroede mig at arbejde i.

  Det er mit inderlige håb, at I alle hver især vil støtte op om foreningens aktiviteter og dem I har betroet udvalgs- bestyrelses- og lederposter. KFUM og KFUK i Ikast er en utrolig ressourcestærk forening når vi alle gi’r af vores engagement og tid for formålet om at være en levende bevægelse, hvor børn og unge bli’r dus med kristendommens fortællinger og forkyndelse. Så de har noget at leve på og leve med, livsgaven: Gud er altid med dig.

  En hjertelig hilsen til jeg alle store som små, unge som ældre.

  De støtter os